Please wait, loading...

 

Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες

https://sotbros.gr/wp-content/uploads/2020/05/1280x854px.jpg

Προώθηση Ακινήτων

Η αξιοποίηση ενός ακινήτου με τον πιο συμφέροντα τρόπο ειδικά στις μέρες μας με τις συνθήκες τις εγχώριας αγοράς που συνεχώς μεταβάλλονται είναι μια αρκετά σοβαρή και δύσκολη υπόθεση που πρέπει να εμπιστευτείτε σε ανθρώπους με εμπειρία, γνώση, τεχνογνωσία και διαπραγματευτική ικανότητα ώστε το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται και στις απαιτήσεις σας.

Προϊόν της μακράς πορείας μας στο χώρο, αλλά και της δυναμικής μας, είναι οι σταθεροί μας πελάτες που πλέον αποτελούν εγγύηση για τον επαγγελματισμό μας, όπως τράπεζες, ασφαλιστικοί οργανισμοί, πολυεθνικές εταιρείες, κατασκευαστικές εταιρείες, καθώς και θεσμικοί αλλά και ιδιώτες επενδυτές.

Προγράμματα Προώθησης Ακινήτων

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της SOTIROPOULOS BROS
Προσωπική επικοινωνία και ενημέρωση
Πάντα σε προσωπικό επίπεδο ενημερωνόμαστε για τους σκοπούς και τις επιδιώξεις σας συγκεντρώνοντας όλα τα στοιχεία σχετικά με το ακίνητό σας (σχέδια, τυχόν μισθωτήρια, καταλληλότητες, φωτογραφίες κλπ). Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε το ακίνητό σας ώστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα.
Διαφήμιση - προώθηση του ακίνητου
Η εταιρεία με τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα που διαθέτει και το ανάλογα καταρτισμένο προσωπικό αναλαμβάνει τη προώθηση του ακίνητου στο διαδίκτυο αλλά και στον τύπο καθώς συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια με γνωστά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Ενημέρωση αγοραστών, στοχευόμενων και μη
Κάθε αγοραστής που απευθύνεται στο γραφείο μας καταχωρείται στο αρχείο μας ώστε να ενημερωθεί για το δικό σας ακίνητο. Σε μόνιμη βάση το αρχείο μας περιέχει ονόματα εκατοντάδων υποψηφίων αγοραστών, ταξινομημένων με βάση τα ενδιαφέροντα τους. Επιπλέον υπάρχουν καταχωρημένα στοιχεία επιχειρήσεων, όπως ναυτιλιακές, ασφαλιστικές, βιομηχανικές εταιρείες, τράπεζες κλπ στις οποίες προτείνουμε επίσης το ακίνητό σας.
https://sotbros.gr/wp-content/uploads/2020/05/img-faq-2.png
https://sotbros.gr/wp-content/uploads/2020/05/img-faq-21-640x759.png
Άμεση εξυπηρέτηση & Διαπραγμάτευση
Επισκεπτόμαστε μαζί με τους υποψηφίους αγοραστές το ακίνητο και το παρουσιάζουμε σε αυτούς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Διαπραγματευόμαστε για λογαριασμό σας με απόλυτη διαφάνεια και επαγγελματισμό. Εκτιμάμε το ακίνητο σας σύμφωνα με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους στην αγορά για να προωθηθεί στη σωστή ζητούμενη τιμή ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή συμφωνία για εσάς.
Συνεργασία με άλλα μεσιτικά γραφεία
Στις αναζητήσεις μας για την ανεύρεση του καταλληλότερου αγοραστή, αρκετές φορές συνεργαζόμαστε και με άλλα μεσιτικά γραφεία. Στις περιπτώσεις αυτές δεν ενοχλείστε καθόλου γιατί οι συνάδελφοι μας επικοινωνούν μόνο με την εταιρεία μας.
Προώθηση στη Διεθνή αγορά
Μέσω της προβολής της εταιρείας μας στην Διεθνή αγορά αλλά και συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει στο εξωτερικό, απευθύνονται στο γραφείο μας όλο και περισσότεροι αγοραστές επενδυτές που επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους στη χώρα μας.
Πρόγραμμα αποκλειστικής προώθησης ακινήτων
Δεν είναι λίγοι οι πελάτες μας που μας ζητούν την εφαρμογή του προγράμματος προώθησης κατ’ αποκλειστικότητα.
https://sotbros.gr/wp-content/uploads/2020/05/1280x854px-1.jpg

Ανεύρεση Ακινήτων

Σας προτείνουμε λύσεις για επενδύσεις σε ακίνητα με σίγουρη απόδοση, έχοντας πλήρη γνώση της αγοράς ακινήτων και ενημερωμένα αρχεία με συγκριτικά στοιχεία.

Είτε πρόκειται για αγορά / μίσθωση, είτε για αντιπαροχή, συνεκμευτάλλευση και κάθε είδους αξιοποίηση ακινήτου, με την απεριόριστη βάση δεδομένων που διαθέτουμε και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.

Με βασικό όχημα τη συνεχή έρευνα της αγοράς και την προσωπική και άμεση εξυπηρέτηση, αξιολογούμε και προχωράμε σε εκτίμηση των ακινήτων που σας ενδιαφέρουν, ενώ παράλληλα σας ενημερώνουμε διαρκώς για νέα ακίνητα.

Πρόγραμμα Εξυπηρέτησης Αγοραστών

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της SOTIROPOULOS BROS
Συνεχής Έρευνα
Η συνεχής έρευνα της αγοράς είναι πρωταρχικός σκοπός των στελεχών μας προκειμένου να εντοπίζονται έγκαιρα τα σημαντικά ακίνητα που προσφέρονται με σκοπό τη καταχώρηση των πληροφοριών έτσι ώστε να είναι διαθέσιμες στους πελάτες μας.
Προσωπική επικοινωνία
Συζητάμε μαζί σας ώστε να έχουμε σαφείς πληροφορίες για τις ανάγκες σας και σας προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις για επενδύσεις σε ακίνητα με σίγουρη απόδοση, έχοντας πλήρη γνώση της αγοράς ακινήτων και ενημερωμένα αρχεία με συγκριτικά στοιχεία τιμών. Στη συνέχεια διασταυρώνουμε τις προτιμήσεις σας με τη βάση δεδομένων του αρχείου μας που περιέχει εκατοντάδες διαθέσιμα ακίνητα, αυξάνοντας έτσι τις δυνατότητες επιλογής σας.
Άμεση Εξυπηρέτηση
Επισκεπτόμαστε μαζί σας τα ακίνητα για να σχηματίσετε μια πλήρη εικόνα αυτών που σας προτείνουμε και τέλος διαπραγματευόμαστε για λογαριασμό σας πάντα με διαφάνεια και με τρόπο χαρακτηριστικό στην αγορά. Είναι γεγονός ότι οι πελάτες μας, μας χρησιμοποιούν για να διαπραγματευτούμε για λογαριασμό τους ακόμα και αν έχουν βρει μόνοι τους το ακίνητο.
https://sotbros.gr/wp-content/uploads/2020/05/img-faq-22.png
https://sotbros.gr/wp-content/uploads/2020/05/img-faq-23.png
Εκτίμηση & αξιολόγηση
Εκτιμούμε και αξιολογούμε τις προτεινόμενες επενδύσεις με τις πιο σύγχρονες μεθόδους της αγοράς (DCF Investment Appraisal & Development Appraisal etc.)
Συνεχής ενημέρωση
Σας ενημερώνουμε διαρκώς για τα νέα ακίνητα. Σε περίπτωση που δεν σας ικανοποιεί κάποιο από αυτά που σας έχουμε ήδη υποδείξει, έχοντας καταχωρημένα στο αρχείο μας τα ενδιαφέροντά σας, σας κρατάμε ενήμερο για οτιδήποτε σχετικό παρουσιαστεί.
Πρόγραμμα αποκλειστικής εξυπηρέτησης αγοραστών
Δεν είναι λίγοι οι πελάτες μας που μας ανέθεσαν τις ζητήσεις τους αποκλειστικά και ολοκληρώσαμε με επιτυχία.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ;

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ;